Τα Νέα Μας

Κάθε Κυριακή

Διατήρησε αρμονία στο σώμα και στο νου σε ένα περιβάλλον που μπορείς να απελευθερώσεις την ενέργεια σου μέσα από τις θεραπείες μας.

Τις Κυριακές κάνοντας μια θεραπεία σώματος η προσώπου το aetherspa σας κάνει δώρο το χαμάμ, διάρκειας 30’

Συνδυασμοί Θεραπειών

Απολαύστε τον εαυτό σας στο aetherspa!

 

Οι συνδυασμοί θεραπειών hammam, bodymask, body massage είναι μια ευχάριστη διαδικασία για το σώμα και το δέρμα, παράλληλα σου φέρνει μία χαλαρωτική κατάσταση, ισορροπία και ευημερία.

 

Η προσφορά μας για τον Συνδιασμό Θεραπειών hammam, bodymask, body massage είναι από 150€ στα 90€ και η διάρκεια είναι 120 λεπτά.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Γίνε ο Βαλεντίνος μου!

Η ενυδατική κρέμα προσώπου της Rhea Cosmetics Greece οποία περιέχει ένα σύμπλεγμα ενίσχυσης λιπιδίων του δέρματος είναι το δώρο σου από το aether spa

 

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το aetherspa σου κάνει δώρο την ενυδατική κρέμα προσώπου αξίας 80€ κάνοντας όποια υπηρεσία εσείς επιθυμείτε αξίας 150€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Candle Massage

Το Candle Massage είναι μια θεραπεία μάλαξης που υπόσχεται να σαγηνεύσει τις αισθήσεις σας! Μια μοναδική ιδέα λαδιού για μασάζ σε μορφή κεριού.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Θεραπεία Peeling μέσα σε Xαμάμ

20″ λεπτά & 1 ώρα full body massage

Ταξιδέψτε στον κόσμο των αισθήσεων της Ανατολής και περιηγηθείτε σε μονοπάτια απαράμιλλης περιποίησης, αναζωογόνησης και αποτοξίνωσης.

Aether Spa Γλυφάδα

MAKE A GIFT

Προσφέρετε ένα όμορφο, ιδιαίτερο και σίγουρα αξέχαστο δώρο, σε φίλους, συνεργάτες και σε αγαπημένα πρόσωπα. Χαρίστε τους στιγμές χαλάρωσης, αναζωογόνησης και ευεξίας, δίνοντας τους την ευκαιρία να αισθανθούν μοναδικοί με μία από τις υπηρεσίες μας σε συσκευασία δώρου!

Bachelorette Spa Γλυφάδα

BACHELORETTE

Για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό κι αναζωογονητικό από ένα spa πριν φτάσει η μεγάλη ημέρα! Μια εμπειρία φροντίδας και διασκέδασης για τη μέλλουσα νύφη και τις φίλες της ή τον γαμπρό και τους φίλους του.

Ενημερωθείτε τώρα για τα πακέτα και τις προσφορές μας στο 210 8940732

Ανακάλυψε τις Υπηρεσίες μας

Facial Therapies

Facial Therapies

Spa Therapies

Spa Therapies

Αποτρίχωση

Αποτρίχωση